Monday, May 04, 2009

Türkiyem 2 : VFC Plauen 2

Regional Lig'de 28. hafta maçları Türkiyemspor – VFC Plauen karşılaşmasıyla tamamlandı. Türkiyemspor kendi evinde oynadığı maçta Plauen ile 2-2 berabere kalarak, önemli bir puan aldı.


Mavi-beyaz ekibimiz maça iyi başladı . Ilk iki dakikada iki köşe vuruşyla rakip kalede iki net şans bulabildi, ama top ağları delemedi. 4 dakidaka bir an defansın duraklamasında kalesinde gölü gördü mavi beyaz ekibimiz. Bu gölden sonra pes etmedi Türkiyem. Marcus, Florian ve yine Marcus´un ayağından mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremediler. Yine Marcus´un şutunu kaleci kornere zor çelebildi. Arkasından kullanılan köşe vuruşunu Norbert direği nişanladığı, geri dönen topu Rocco Türkiyem´im hak ettiği beraberlik gölüne çevirdi.
İkinci yarı Türkiyem yine Marcus, Süleyman ve Eisei muhakkak gol pozisyonlarından yararlanmadı. Yine bir anda rakibimiz ikinci golle sonuçlandı.
Bu golden sonra Türkiyem adeta rakibini kendi alanında boğdu ve 84. dak. Muratla hak etti golu bulabildi. Geri kalan dakidalarda yine Marcus ve Hankan´in ayağında golu kaçıran taraf Türkiyem oldu.
Bu sonuçla Türkiyem lig´de kalma şansını yitirmiş durumda değil. Önümüzdeki haftalarda Türkiyem seyirciye ihtiyacı muhakkak gerekiyor. Her şans yine Türkiyem´in ayağında. Haydi Jahnsportpark´a !
79 dk. yildiz futbolcu Süleyman Koç ağır bir sakatlik geçirdi. Geçmiş olsun Süleyman.



Türkiyem: Rothe – Joof, Grossert (70. Novacic), 
Teichmann Doymuş - Steinwarth, Koç 
(63. Cankaya), Hussain - Lemcke - 
Okamoto (70. Ergiligür)
Tomioka

MDR-TV´de

Total Pageviews