Thursday, March 08, 2018

Bu haftanın "en" maçı Kreuzberg'de

Son hafta sonu Türkiyemspor deplasmanda üç puan alıp ligde ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. Ligin 19. haftasındaysa Türkiyemspor ligin üçüncü sırasında yer alan SC Concordia takımını konuk edecek. Demek Landesligin "en" önemli maçı bu hafta sonu Kreuzberg'deki Katzbachstadyum'da oynanacak.  

Her iki takım arasındaki puan farkı sadece bir! Türkiyemspor bugüne kadar ligde 37 puan toplamayı başardı, Concordia ise 36 puan. Her iki takım ligdeki en iyi forvetlere sahip az sayıdaki takımlar arasında yer almakta. Türkiyemspor 18 maçta toplam 54 kere gol sevinci yaşadı, Concordia ise 46 kere. Bununla birlikte iki takımın forvetleri ne kadar iyiyse, defanslarının performansları da bir o kadar ilgi çekici. Türkiyemspor şu ana kadar sadece 23 gol gördü kalesinde, Concordia ise 24 gol. Bu konuda sadece lig lideri Berolina her iki takımdan daha iyi bir defans performansına sahip.  






Türkiyemspor bu karşılaşmaya küçük bir seri ile geliyor. Son beş lig maçında mavi beyazlı ekip, namağlup olarak sahadan ayrıldı, senenin ilk üç maçını hem de hiç gol yemeden kazandı. Concordia son beş haftada sadece bir maç kaybetti, öteki maçların hepsini kazandı. Bu güne kadar iki takım arasındaki karşılaşmaların sonucuna bakarsak denge net olarak Concordia lehinedir. Türkiyemspor Concordia'ya karşı bugüne kadar tek bir maç bile kazanmamıştır. Belki bu hafta sonu şeytanın bacağını kırıp bu istatistikleri değiştirebilirler. Eğer buna şahit olmak istiyorsanız, Pazar günü saat 14 de Katzbachstadyum´da olmanız yeterli olacaktır.  

Total Pageviews