Sunday, March 04, 2018

Deplasmandan 3 puan

Berlin Landes Lig’in 18. haftasında Türkspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Türkiyemspor, ligde 2. sıraya yükseldi. Art arda üçüncü galibiyetini alan Türkiyemspor 14. haftadan sonra yineden 2. sıraya geçebildi.

Maç bu pazar saat 12de erken başladı. İki takım hazır bulundu ve fazla gol sansını birbirine vermedi takımlar. Bekai Jagne ve Oumar Sangare ilk yarıda Türkiyemspor’u önü getirebilmek için şans yakaladılar ikisi ama golü bulamadılar. Türkiyemspor ilk yarının son dakikaya kadar bekledi sevinebilmek için. O dakikada Marino Stawrakis Türkiyemspor’u bir korner direkten golü çevirebildi ve Türkiyem’i 1:0 öne getirdi.



Türkspor ikinci yarıda daha baskılı oynamaya başladı, ama golü bulan taraf yine Türkiyemspor oldu. 70’ da Khaled Srese maçın skorunu 2:0 yaptı. Başka gol olmayınca maç bu skor ile sona erdi.

Bu galibiyet ile birlikte Türkiyemspor 37 puana sahip ve 2. sıraya yükseldi ve bir üst lige çıkmaya hava esiyor bir anda Kreuzberg’de.

Pazar günü zor maç 


2018 senesinde üç maçtan üç yapıp Türkiyemspor gelecek Pazar günü (11 Mart) saat 14’de Katzbachstadyum’da ligin üçüncü sırada yer alan güçlü ekibi SC Concordia’yi konuk edecek.

Total Pageviews