Monday, August 05, 2013

Kastanien meydanında halka açık banket


 Türkiyemspor Bayram yemeği davet ediyor




Türkiyemspor Berlin 10 Ağustos´da Ramazan ayının bitişini  Bayramın üçüncü günü halka açık banketle kutluyor. Bayram yemeği 15-19 saatleri arasında Kreuzberg mahalesindeki Kastanienplatz´da gerçekleştirilecek. Bütün mahalle sakinleri davetlidir.


Ramazan Ayı ve onu takip eden Bayram Türkiyemspor üyeleri ve taraftarları için  senenin en önemli şenliği anlamına gelmektedir. Her sene olduğu gibi çeşitli etkinliklerle mavi-beyazlı spor kulübü Ramazan ayını kutluyor. Kültülerarası diyaloğu savunan Türkiyemspor bu sene Ramazan Bayramını  tüm semt sakinleriyle birlikte kutlanmayı amaçlıyor. Din, ırk cinsiyete bakmaksızın, canlı müzik eşliğinde zengin büfeden herkes birlikte  dünya yemeklerini birlikte tadacak.  Türkiyemspor Bayram yemeğine katılım ücretsizdir.

Türkiyemspor Denetleme Kurulu Üyesi Özcan Mutlu Ramazan yemeğinin önemini şöyle özetliyor: „ Türkiyemspor sadece bir futbol kulübü değildir. Türkiyemspor Kreuzberg semtinde ve bütün Berlin‘de önemli sosyal bir faktördür. Bundan dolayı Quartiersmanagment am Wassertorplatz isimli kuruluşun desteğiyle  böyle bir etkinlik düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz komşularımızla  ilişkilerimizi güçlendirmek ve kültürlerarası olan alışverişi pekiştirmek.“

Halka Açık Ramazan Yemeği
Tarih: 10 Ağustos Cumartesi
Yer:  Kastanien meydanı (Kastanienplatz) (Wassertorstrasse Bergfiedstrasse köşesinde)
Katılım ücretsizdir.

Total Pageviews