Friday, February 23, 2018

Türkiyem Lig sonuncusunu konuk ediyor

Geçen hafta sonunda deplasmanda Internationale takımıyla karşı karşıya gelen ve 3:0 yenen Türkiyemspor bu pazar yani Landesligin 17. haftasında lig sonuncusu BSV Hürtürkel’i ağırlıyor. Maçın başlama saati 14.00 ve Kreuzberg’de, Blücherstrasse’deki spor sahasında oynanacak.

Türkiyemspor son maçlarda ortaya koyduğu iyi futbol trendini devam ettirmeye çalışacak. Rakip Hürtürkel olunca bunun ihtimali yüksektir. Çünkü konuk takım bu sezon oynadığı 16 maçtan bir  puan bile alamadı. Oynadığı bütün maçları kaybeden taraf Hürtürkel oldu. Sezon boyunca ancak 7 gol atabildi, ama 114  gol gördü kalesinde. İki takımın arasında sezonun ilk maçında sonuç netti. Türkiyemspor deplasmanda Hürtürkel’e karşı altıladı ve maçı 6:1 kazandı. Maçın unutamazları arasında akla ilk gelen Türkiyemspor’un yıldız golcüsü Bekai Jagne’nin yaptığı hattrick.



Buna rağmen Türkiyemspor maça her zamanki  ciddiyetiyle çıkmalı ve çantada keklik gibi görmemeli sonucu. Sonuçta karşı karşıya geldiği takım felaket bir sezon geçirmesine rağmen her maçta sahaya çıkıp futbolunu oynuyor ve bu da saygıyı hak ediyor.

17. Hafta Landesligi-Berlin
Türkiyemspor vs. BSV Hürtürkel
25 Şubat 2018
Saat 14:00

Blücherstrasse

Total Pageviews