Monday, June 23, 2008

EX- Türkiyemspor Präsident singt für TR-Nationalteam

Türkiyemspors Ex-Präsident, Ender Ertan, hat dem Trainer der türkischen Nationalmannschaft ein Lied geschrieben. Das Stück ließ er Fatih Terim zum türkischen Vatertag zukommen. Fatih Terin zeigte sich sehr gerührt und bedankte sich persönlich für die Unterstützung. Hier der Song " Komm, den Pokal küssend".

A Song from Türkiyemspor old president Ender Ertan for the turkish national soccer Team.

FATİH TERİM’E ANLAMLI HEDİYE!.. BERLİN TÜRKİYEMSPOR’UN ESKİ BAŞKANI ENDER ERTAN, HEM MİLLİ TAKIM İÇİN ŞARKI YAPTI, HEM DE FATİH TERİM’E YAZDIĞI MEKTUPLA BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI!..




Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e bir mektup yazarak, Babalar Gününü kutlayan ve Ay Yıldızlı ekip için bestelediği “Kupayı Öperek Gel“ şarkısını gönderen sanatçı ve Berlin Türkiyemspor’un eski Ender Ertan’ın bu girişimi, Terim tarafından Çek Maçına davetiye ile cevaplandırıldı.

Hazırladığı klibi ve mektubu özel bir kurye ile Fatih Terim ve oyuncularının İsviçre’de kamp yaptığı otele gönderen Ender Ertan, ardından gelen bir telefonla çok mutlu olduğunu söyledi. Fatih Terim’in postayı aldıktan sonra şarkıyı dinlediğini ve mektubu okuyunca çok duygulanarak kendisini aradığını belirten Ender Ertan, „Fatih Hocamla görüştüm ve bana hayatında aldığı en anlamlı babalar günü hediyelerinden biri olan bu mektup ve şarkıyla çok mutlu olduğunu, moral verdiğimizi söyledi” dedi.




Total Pageviews