Tuesday, February 28, 2012

Türkiyem liderliğini korudu


Berlin Bayanlar BezirksLigi'nde 15. hafta mücadelesi tamamlanırken, Türkiyemspor Berlin namağlup liderliğini sürdürdü. Deplasmanda Stern 1900 takımla karşılaşan ve maçı 3:2 alan Türkiyemspor’un puanı bu sonuçla 36’ya çıktı.

Türkiyemspor’un armasını taşıyan ilk Bayan takım sadece bundan üç sene önce sahaya çıktı ve Bezirksligi'de top koşturmaya başladı. Son haftada mavi-beyazlı ekip FFC kulübünü 1:0 yenerek tarihinde ilk defa lider koltuğuna oturmanın keyfini yaşadı.
15. haftada Türkiyempor bayan takımı bu durumda ilk defa lider olarak sahaya çıktı. Deplasmanda SFC Stern 1900 isimli takım Türkiyemspor’umuzu konuk etti. Maç Pazar günü Berlin-Steglitz semtinde oynandı. SFC Stern takımı ligin alt sıralarında yer alıyor ve bu maça kadar sadece 12 puan toplayabildi. Sezonun ilk karşılaşmasına bu şartlar altında çıkan Türkiyemspor zor bir mücadeleden sonra maçı 3:2 aldı.
Maçta Stern 1900 takımı özelikle ilk yarıda daha etkili futbol oynayan takım oldu. Üst üste gelen gollerle maçın 2:0 oldu ve ilk yarı bu skorla Stern 1900’ün üstünlüğüyle kapandı.
Teknik Direktör Murat Doğan ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliğiyle başladı ve sistem değiştirerek bambaşka bir takımı sahaya sürdü. Bu değişikliklerin ardından goller gelmeye başladı. Türkiyemspor maçın tamamen hakimi oldu. İkinci yarıda Anisa´nın iki golü ve Duygu´nun bu sene ki ilk golü ile skoru önce eşitleyip sonra da lehine çevirmeyi başardı ve sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. 3:2 kazanılan maçla birlikte Türkiyemspor liderlik koltuğunu korudu ve namağlup liderliğini sürdürdü.
Bezirksligi’ nde 15. haftadan sonra Türkiyemspor 36 puan sahip ve birinci sırada , Frauenfussballclub ise 35 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Total Pageviews