Monday, September 28, 2009

4. haftada üçüncü galibiyet


Kuzey Regional Ligde bundan önce yaptığı 3 karşılaşmada 2er galibiyet ve 1 de yenilgi alan Türkiyemspor A-Genç, Köpenicker SC karşısında ligde 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

Türkiyemspor ile Köpenicker SC arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı neredeyse gol pozisyonsuz sona erdi. Orta saha
mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada akılda kalan önemli bir pozisyon yoktu. İki teknik adam da oyunun gidişini değiştirmek için bir müdahelede bulunmadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İlk yarıda izleyenleri fazla heyacan vermeyen karşılaşma ikinci yarıda biraz hareketlendi. Türkiyemsporlu oyuncuların şutlarıyla heyecan katsayısı yükselen maçın ikinci 45 dakikasında gol pozisyonlarının sayısı biraz daha fazlaydı. Mavi-beyazli takım Hakan'ın sağdan yaptığı bindirmeler ile Köpenicker SC kalesinde tehlikeler yarattı.

Türkiyemspor evinde, Köpenicker SC' yi 2-1 mağlup ederken karşılaşmada ki goller ikinci yarıda geldi Türkiyemspor'un golleri 66. ve 88. dakikada Kaijulian Bellin´den gelirken, Köpenicker SC' nin tek golü 87. dakikada Lars Walden'den geldi.

Türkiyem 9 puanla 3 sıraya yerleşti ve gelecek hafta (4 Ekim) başka Berlin ekibi SC Staaken Berlin´de (Katzbachstad, Saat 12) ağırlayacak.

Türkiyem: Ömürcan Korkut, Lucas Bähr, Burak İlgin, A. Kwasny, Murat Ancar, Fatih Küçük (84´ Harun Birol), Hussein Hukic (57´ Hakan Demirel), Kaijulian Bellin, Emre Demir (90´ Onur Savac) Yasın Demir, Zeynel Özçelik ( 62´Gökhan Aslan)

Goller: 1:0 Kaijulian Bellin 66´, 1:1 Lars Walden 87´, 2:1 Kaijulian Bellin 88´

Total Pageviews