Wednesday, November 30, 2005

Türkiyemspor Streetwear geldi

Ceket



Tam sonbaharla beraber Türkiyemspor Streetwear geldi. Herkez Türkiyemsporun klasik emblemi ile dikilmiş lacivert ceketi ile ısınsın. 9 cm büyüklüğünde yer alan Türkiyemsporun klasik emblemi (ay yarım ayla buluşuyor) tam kalbinin üstündedir. Ceket iki cepli, kukuletalıdır ve önü fermuar ile kapanır. İçindeki özel kumaş sogukluğa karşı korur. Böyle giyinerek hem havaya göre uygun korunacaksın ve Türkiyemsporun göze çarpan emblemiyle bütün gözler kendine cevireceksin. Berlinde olsa yada İstanbulda, her zaman doğru giyinmişsin.

Şapka


Bahar ve kışda ki alçak güneşin etkisine karşı modern ve güzel bir çözüm Türkiyemspor baseball şapkasında bulunur. Kreuzberg stiline göre siyah bir şapkadır. Önde gümüş renkli ip ile klasik stilde dikilmiş şık “Türkiyemspor Berlin” yazısı yer alıyor. Arkada ki bedeninize göre ayarlanabilen kapağı şapkanın kafada doğru oturulmasını garanti eder. Ya Kreuzberg, Neukölln, yada Beşiktaş yada Kadiköy sokaklarında, futbol sahalarında veya arabalarda bu klasik ve praktik şapka ile güneş senin yolunu etkileyemez. Ayrıca sadece taraftarflar için değil.

Türkiyemspor Streetwear Türkiyemspor Kalkınma ve Dayanışma Derneği üzerinde sipariş verebilirsiniz: e-mail : fordervereints@googlemail.com; posta ile ise: Förderverein TS c/o Özaydin , Stettiner Straße 60, 13357 Berlin / Almanya

Bu arada “Ilkadim” (ILKADIM EXPORT-IMPORT Kottbusserstr. 18 10999 BERLIN Tel: 030/6181093) ve “Arien Reklam” şirketinden aldığımız destek için teşekkür etmek istiyoruz.

Total Pageviews