Thursday, May 31, 2012

Türkiyemspor’ la Dans



Türkiyemspor´u „SENsiz Eksiğiz, SENle Türkiyemspor“ isimli iflastan kurtarma kampanyası çerçevesinde 1 Haziran Cuma günü  “Türkiyemspor için Dans” isimli bir şenlik gerçekleştiriliyor. Şenliğin bütün geliri Türkiyemspor´ u kurtarma amacı için kullanılacak. Ayrıca devam etmekte olan bağış kampanyalarına katılan dostlara teşekkür eder ve Türkiyemspor’ u kurtarma kampanyalarının  hala devam ettiğini tekrar hatırlatırız.

Berlin Kreuzberg Türkiyemspor  Fan Kulüp karşısında Admiralstrasse’de yer alan  Südblock Im Flachbau’ da saat 23’ te başlayacak olan dans etkinliğinde  ünlü  Dj.İpek,  NoBigButL, Savy Sev  ve Dj.İnat yer alacak. Bu gecenin gelirinin tamamı Türkiyemspor’ u kurtarmak için kullanılacak. Bu etkinliği Türkiyemspor kadın ve kız takımları bölümü organize etmektedir . Bu organizasyonda Türkiyemspor kadın ve kız takımları  Türkiyemspor dostlarıyla dans ederek iflas sürecindeki yükü paylaşıp eğlenerek hafifletmeyi  amaçlıyorlar.

Bu hafta Türkiyemspor’ a bağışta bulunan isimler arasında kamuoyunda tanınmış dostlarda  vardı.
Dostların isimleri şöyle; Hans-Christian Ströbele (Federal Meclis Milletvekili),  Cornelia Reinauer  (Kreuzberg Eski belediye Başkanı),  Süreyya İnal (Türkiyemspor Eski denetim Kurulu Başkanı) ayrıca Recep,  Asef Bozkurt,  Süheyla Kabil, Bülent Özcan,  Julia ve Christo Schaaf, Murat Atçı.
Ayrıca en küçüklerden gelen büyük bir yardım Türkiyemspor’ a duyulan sevginin ne kadar derinde yer aldığını bir kez daha gösterdi. Türkiyemspor  U11 kız takımı bağış kampanyasına aralarında topladıkları parayla destek verdiler.
Bütün yardım eden dostlarına Türkiyemspor kalpten teşekkürü bir borç bilir.

Türkiyemspor için Dans
Yer: Südblock
Adres: Admiralstrasse 1-2 10999 Berlin
Tarihi: 01.06.2012
Başlama Saati: 23
Dayanışma-Giriş Ücreti: 10 Euro

Total Pageviews