Thursday, March 28, 2013

Türkiyemspor Berlin dev takımlarla Türkiye´de karşılaşacak



31 Mart – 4 Nisan 2013 tarihlerinde Manavgat/Antalya´da düzenlenen „Vodafone IV. Uluslararası Kupası“nda dünyaca ünlü kulüplerin altyapı takımları bir ara geliyor. Bayern Münih, FC Chelsea, AC Milan, Villarreal gibi dünyaca ünlü olan kulüplerin arasında Türkiyemspor Berlin´de yer alıyor.
Dört değişik yaş grubu için düzenlenen „Vodafone IV. Uluslararası Kupası“na 1.300 üzerinde yetenekli genç futbolcu katılıyor. U15, U13, U12 ve U11 yaş seviyesinde takımlar beş gün boyunca Antalya ASKF, Evrenseki Belediyesi, Evrenseki Spor Kulübü ve Emirhan Oteller Grubu iş birliğinde Manavgat/Antalya’da adeta bir futbol şöleni yaşatacaklar.

Sedat Kahraman’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Türkiyemspor U13 takımı Almanya´nın başkenti Berlin´i temsil ediyor ve „Elit Kategori“ B grubunda AC Milan, Ankaragücü ve Eskişehirspor´la birlikte yer alıyor. Turnuvada Berlin’i temsil edecek kulüp olan Türkiyemspor’un U13’ün Teknik Direktörü Sedat Kahraman turnuvayla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:“ Bizim takımımız bu turnuvaya katılacak olması büyük bir mutluluktur ve futbolcular turnuvayı büyük bir heyecan içinde beklemekte. Biz dünyaca ünlü olan takımlarla bu turnuvaya katılmaktan dolayı gurur duyuyoruz.“



Türkiyemspor Berlin genç takımının Türkiye yolculuğu 30 Mart 2013´de Cumartesi günü yerel saatle 11.20 Berlin´den başlayacak.  30 Mart 2013 Cumartesi günü saat 18:15´de Antalya  Türkiye´ye varacak. 16 kişiden oluşan Türkiyemspor kafilesi bu turnuvada: Hassan, Sharam, Ali Emre, Emo, Ertuğrul, Semir, Eren, Batıkan, Batuhan,Talha, Mirze, Yunus, Cihat, Berk isimli futbolcu ve hocaları Recep Yüksekkaya ve Sedat Kahraman’la yer alacak.

Türkiyemspor´un grup maçları 31 Mart saat 10:30´da AC Milan maçı ile başlayacak. B grubunda ki üçüncü ve son maç ise 1 Nisan saat 9:30´da Eskisehirspor´la oynanacak. Bütün maçlar Manavgat Evrenseki'de yer alan Emirhan Otelleri Spor Kompleksinde yapılacak.

Turnuvanın son günü NTV Televizyonun canlı vereceği olan bir Avrupa Karması ve  Türkiye Karma’sı arasında oynanacak bir dostluk maçıyla sona erecek. „Vodafone IV. Uluslararası Kupası’’nın himayesini eski Türkiye Milli Takım Eski  Teknik Direktörü Sepp Piontek üstelendi.

Total Pageviews